Detalii sectiune
       Sistem PRESIDENT

 

        Peretii mobili de sticla din seria PRESIDENT denota o eleganta aparte, oferind nenumarate optiuni practice in dezvoltarea partitionarii ergonomice a spatiului interior, claritatea si transparenta fiind prioritare.

        Seria President de preteaza  unei varietati largi de aplicatii: în magazine, hoteluri, cafenele si restaurante si cladiri guvernamentale, bancare si de asigurari, etc. creand in acelasi timp senzatia de intimitate, dar si spatiu interior larg datorita transparentelor. Spatiul Dvs. nu va duce lipsa de lumina naturala, dar pentru o intimitate crescuta peretii de sticla pot fi sablati, gravati, sau serigrafiati.

        Logo-ul firmei Dvs, texte sau modele intregi pot fi aplicate pe foile de sticla.

        In functie de cerintele proiectului se pot face selectii de panouri drepte si curbe precum si segmentate.

        Datorita profilului subtire al foilor de perete amovibil, parcarea acestora nu va necesita alocarea unui spatiu mare de depozitare in pozitia deschisa. Acestia cuprind un sistem ingenios de blocare automata, astfel incat mobilitatea lor lina si fara zgomot este pusa pe prim plan de catre proiectant.

        Peretii Parthos President pot avea inatimea maxima de 3.5 metri, si sunt construiti cu profile cu o larga varietate de culori. Calele de inalta calitate precum si sistemul carucior garanteaza o constructie extrem de durabila si proiectarea ingenioasa elimina necesitatea perforarii sticlei la montaj cat si a montantilor verticali de aluminiu, astfel ca oriunde va fi instalat, peretle President va afisa un design fluent, neintrerupt de cadre inutile.

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...