Detalii sectiune
       Sistem PALACE

 

        Particularitatea seriei PALACE este  data de gama extinsa de finisaje disponibile cat si gama larga de inaltimi pentru care pot fi proiectati, de pana la maxim 15 metri.

        Sistemul de pereti amovibili Parthos Palace va permite sa multiplicati functiunile unui spatiu astfel ca intr-un timp foarte scurt sa impartiti sali mari in unitati mai mici.

        Caracteristicile principale ale sistemului Palace sunt date de paleta larga de finisaje cu care pot fi aplicate pe pereti, iar daca este specificat pot indeplini cerintele clientilor referitoare la izolarea fonica de pana la 57dB si rezistenta la foc de pana la 60 de minute.

        Mecanismul intern este de tip foarfeca care actioneaza un set de garnituri superioare si inferioare, acest lucru oferind astfel solutii tehnice de montare si functionare fara sina inferioara de glisare, peretii fiind doar suspendati. In momentul inchiderii peretele devine extrem de solid datorita sistemului de imbinare tip nut-feder dintre foile de perete cat si a garniturilor expandabile de fixare.

        Peretele de tip Palace poate cuprinde usa de trecere simpla sau duble pentru a facilita comunicarea dintre spatiile separate.

        Sistemul de manevrare este extrem de facil relizandu-se prin intermediul unei chei, iar parcarea laterala a foilor se poate realiza in orice fel isi doreste clientul.

 

Fisa tehnica ce cuprinde toate specificatiile sistemului se poate accesa aici, sectiunea Information / Download Brochures / Palace technical data 2009