Detalii sectiune
       Usi LEMN

 

         Pentru a raspunde pozitiv la cerintele clientilor, in cadrul peretilor de compatimentare Interfinish pot fi inserate, pe langa usile de sticla sau metal, usi de lemn de cea mai inalta calitate, normale sau rezistente la foc.

        Usile marca Berkvens, precum si cele Pinum, denota o eleganta aparte, liniile de design ale acestora reprezentand produse cu forme traditionale imbracate in furnir natural, melamina HPL si CPL si, nu in ultimul rand, vopsite in nuante diferite de culori RAL.

        Variatia culorilor de la tonuri de miere la tonuri inchise de nuc imprima interioarelor o impresie de naturalete. Nuantele stejarului confera stabilitate si echilibru oricarui stil ambiental. Prin folosirea unor imbinari simple si elegante de materiale si a finisajelor de calitate superioara, usile de lemn pastreaza viu stilul clasic atat de apreciat in vremurile noastre. Acesta se potriveste celor care nu renunta la traditie, dar sunt deschisi evolutiei tehnologice de fabricare.

        Usile simplificate, cu finisaje perfecte, se detaseaza prin calitatea realizarii. Amprenta naturala a lemnului este scoasa mai puternic in evidenta prin contrastarea nervurilor cu dispunere variata care accentueaza textura si tonurile furnirelor.

        Linia Pinum Intro, folosita in principal in insertiile partitiilor Interfinish, permite utilizatorilor finali din cadrul business sa nu renunte la calitate in favoarea preturilor scazute.

        Usile din seria Pinum Intro pot fi comandate cu diverse optiuni de deschidere: normala, prin glisare in perte sau pe langa acesta.

        Modele,  la cerere, pot include tocuri ce pot fi prevazute cu captuseli si pervazuri telescopice cu dimeniunea de 6cm. Tocurile au format drept, cu o structura suprapusa de lemn stratificat si material compozit de lemn. Sunt finisate cu material melaminat. Foile de usa au structura perimetrala din lemn, care închide fagurele de umplere si care constituie structura de rezistenta pentru panourile melaminate.

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...