Mostrar finisaje

 

Durafort - Tapet din vinil pe baza de hartie


        Durafort este una din cele mai cunoscute si competitive marci de tapet din Europa. Compania furnizeaza catre Interfinish tapet din vinil pe baza de hartie de cea mai buna calitate intr-o gama extinsa de culori si texturi. Punem la dispozitia clientului 28 de game ce cuprind 360 de tipuri de tapet, printre care si imitatii de panza sau de lemn.

       Tapetul Durafort este extrem de potrivit pentru finisarea peretilor din gips-carton montati uscat. El este aplicat din fabrica pe placile de ipsos. Are o aplicabilitate ridicata, fiind creat special pentru spatii publice precum cladirile de birouri, spitale, hoteluri si cladiri guvernamentale. Este foarte rezistent la uzura mecanica precum scamosarea si zgarierea si poate fi intretinut cu costuri minime. Se poate sterge uscat sau spala cu apa si agenti slabi de curatare.

        Materialul poate fi tratat cu Bio-Pruf, un puternic agent anti-microbian si anti-fungic. Este extrem de indicat in cabinetele medicale, firmele si laboratoarele farmaceutice, medii in care igiena joaca un rol important.

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...