Peretii SLIM LINE

 

        Firma germana Dorma este in momentul de fata cea mai mare producatoare de feronerie din aluminiu de cea mai buna calitate din Europa, pe plan mondial aflandu-se in topul companiilor producatoare similare.

        Dorma ofera optiuni ideale pentru compartimentarile din sticla atat din punct de vedere vizual cat si tehnic, acest lucru oferind proiectantului libertate in viziunea sa creativa.

        Materialele de calitate exceptionala si  manopera precisa garanteaza ca produsele Dorma Universal indeplinesc caracteristicile necesare, reusind sa satisfaca cele mai exigente cerinte din caietul de sarcini.

        Sistemul Dorma de pereti divizori din sticla, consta in montarea structurii de aluminiu doar pe plafon si pe pardoseala, cu o foaie sau cu doua foi de geam, eliminandu-se astfel montantii verticali. Efectul scontat este o imagine cursiva a compatimentarii. Pentru a nu afecta imaginea fluenta a peretilor, imbinarea foilor de sticla se realizeaza cu un profil de trecere discret, din plastic transparent.

        In functie de cerintele clientului sticla poate fi furnizata cu grosimile de 10 si de 12 mm, clara, sablata, serigrafiata colorat sau cu folie aplicata ulterior montajului. Astfel puteti personaliza ambianta spatiului de afaceri, conform imaginii companiei Dvs

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...