Peretii DOUBLE GLASS

 

        Firma noastra va propune cateva sugestii cu privire la modul de realizare a unui design interior placut si confortabil folosind partitiile relocabile din doua foi de geam SECURIT de 6 mm.

        Foile de geam sunt montate in rame de aluminiu cu garnitura perimetrala. Structura de aluminiu poate fi comandata anodizata sau poate fi vopsita, beneficiand de o paleta variata de culori RAL.

        Geamurile pot fi clare, sablate complet sau partial, serigrafiate colorat sau pot avea folie de decor aplicata ulterior montajului in cele mai diverse modele.

        Peretii Double Glass beneficiaza de service post-vânzare, astfel incat designul interior al spatiului de birouri sa se poate modifica oricand fara a se perturba activitatea de zi cu zi a companiei.

        Dimensiunile standard ale modulelor de sticla sunt de 1000 x 2100 mm iar in cazul in care se doreste atingerea unor inaltimi mai mari, acestea pot avea supralumini.

        Avand in vedere ca respectarea intimitatii este o cerinta comuna a clientilor nostri, peretii alcatuiti din doua foi de sticla pot cuprinde in interiorul lor jaluzele orizontale de 24mm vopsite in culori RAL, cu lamele din aluminiu opace sau perforate. Sistemul de comanda este montat pe profilul de imbinare al modulelor.

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...