PERETI NATURE

 

        Compania olandeza Decospan a fost fondata in 1978, ajungand ca in 30 de ani sa fie lider european pe piata producatorilor si a furnizorilor de produse pe baza de lemn. Tehnologia de ultima generatie permite ca productia de masa sa pastreze un echilibru benefic intre industrie si mediul natural. Obtinerea furnirelor din materia bruta este optimizata in continuu.

         Interfinish Romania pune la dispozitia clientilor un produs select si extravagant al firmei Decospan: gama Maestro Shinnoki. Terminologia termenului Shinnoki vine din limba japoneza, desemnand un decor natural si de mare efect pentru designul de  interior. Reprezinta un stil de viata, reflectand o ambianta naturala ce emana o caldura aparte.

        Panourile Maestro Shinnoki sunt create atat pentru acoperirea peretilor cat si a plafoanelor. Sunt usor de montat si de intretinut. Calitatea vizuala oferita este data de realizarea imbinarii dintre furnirele obtinute din diferite specii de arbori prin intermediul unei tehnologii de ultima ora.

        Toate panourile vin gata finisate, nefiind necesara nici o interventie ulterioara.

        Nuantele calde radiaza intimitate, pasiune si inspiratie. Decorurile realizate cu produsele Maestro Shinnoki creaza o atmosfera ce aduce calmul in agitatia noastra cotidiana.

        Furnirele naturale Decospan sunt disponibile in mai mult de 150 de nuante si specii de lemn.

        Suportul standard al placilor pe care este aplicat furnirul Shinnoki este MDF-ul cu o grosime standard de 19 mm si cu o cota a placii de 1220 x 2440.

        La comanda speciala a clientilor, suportul furnirului poate fi si ignifug clasa A1 cu grosimi variabile.

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...