PERETI CONFORT

 

        Sistemul Interfinish cuprinde, pe langa pereti de sticla cu una sau doua foi, si pereti din gips-carton gata finisati cu tapet intr-o gama larga de culori si texturi deosebite, marca DURAFORT Olanda.

        Avantajul principal al sistemului este acela ca montajul este rapid, curat, toate prinderile realizandu-se mecanic in sistemul de sine de ghidaj Interfinish, nefiind necesara chituirea si vopsirea ulterioara. Acest lucru favorizeaza de asemenea si mentenanta extrem de usoara. In caz de deteriorare ulterioara a placilor de gips, acestea pot fi schimbate foarte usor, intr-un timp foarte scurt.

        Peretii de gips-carton cu vinil Durafort sunt realizati pe structura din aluminiu anodizat (finsajul clasic) sau vopsita in culori RAL.

        Sistemul de montaj este de doua tipuri, Omega si Delta, acesta reprezentand modul de imbinare dintre placile de gips.

        Sistemul Omega este reprezentat de un profil de metal care acopera muchiile verticale ale placilor si care este fixat mecanic de structura interna a peretelui, suruburile de prindere fiind mascate ulterior cu o garnitura de cauciuc.

        Sistemul Delta presupune montarea pe partea nefinisata a placilor a unor suporti de tabla, prin intermediul carora se vor prinde placile intre ele. Profilul de montare final, cu garnitura, va intra intre placi, lasand vizibile canturile verticale perfect finisate, imbracate cu vinil. Acest sistem favorizeaza o imagine mai curata si mai liniara a peretilor fara elemente verticale, insa impunand proiectantului cota de modulare fixa.

        Structura interioara este clasica, ca si in cazul peretilor din gips-carton vopsit, fiind realizata cu profile CW50/75 si UW50/75.

        Fono-izolarea si rezistenta la foc este optionala in cazul alegerii acestui tip de sistem de partitionare, atingandu-se astfel un maxim de 52dB pentru fono-izolare si 120 min. pentru rezistenta la foc. Acest lucru este conditionat bineinteles, de placarea dubla a peretilor, de folosirea vatei minerale intre placi cat si de prelungirea peretilor sub pardoseala flotanta si desupra plafonului suspendat. In acest caz montajul se realizeaza din planseul de BA pana in plafonul de BA. Pentru a raspunde cerintelor de rezistenta la foc si protectie la propagare a acestuia, placarea interioara se realizeaza din placi de gips-carton ignifugate.

        Peretii de gips-carton Interfinish pot fi combinati, atat pe verticala cat si pe orizonatala cu pereti de sticla Interfinish, cuprinzand in sistemul lor, usi de sticla, de lemn sau de metal normale sau rezistente la foc.

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...