STYLE AND PERFORMANCE!

 

Where both design and quality are prioritaire, these partitioning systems represent the perfect selection.


    Examples


Company

 

           General Interfinish este o companie deschisa, orientata catre necesitatile clientilor sai. Lucram indeaproape cu toti clientii nostri atat in consultanta, cat si in procesul de executie. Comunicarea este clara si consistenta, consideram ca este foarte important sa intelegem nevoile clentilor pentru a le putea oferi cele mai potrivite si eficiente produse sau servicii. Oferim solutii noi, foarte practice si inteligente pentru ca si clientii nostri sa beneficieze de avantajele ultimelor evolutii din domeniu.

           Firma General Interfinish a luat fiinta, ca societate comerciala cu capital integral privat, in anul 2001. Principala activitate a societatii este promovarea pe piata din Romania a peretilor amovibili produsi de compania olandeza "INTERFINISH".

          La inceputul activitatilor, firma General Interfinish s-a confruntat cu reticenta utilizatorilor de a folosi acesti pereti amovibili insa treptat, avantajele noului sistem s-au impus pe piata ocupand in prezent un segment din in ce mai mare. Sistemele clasice de pereti din gips-carton, care includ un mare volum de forta de munca, a cedat o parte din segmentul de piata noilor tehnologii.

          Firma noastra, de la infiintare si pana in prezent, a executat o serie de lucrari importante, atat din punct de vedere valoric, cat si din punctul de vedere al importantei utilizatorului.

          Cele mai mari companii ce investesc in Romania ni s-au adresat noua pentru a le amenaja sediile de birouri. Un factor decizional in alegerea firmei noastre pentru realizarea compartimenetarilor interioare il constituie faptul ca noi conducem intreaga operatiune pana la cheie, prin aceasta intelegandu-se ca putem asigura, nu numai pereti despartitori, cat si usile de acces in birouri, fie ele din sticla, lemn sau metal.

          Echipele noastre ce realizeaza confectionarea si montajul peretilor "Interfinish" sunt scolarizate de catre experti ai fabricantului care mentin la zi toate informatiile tehnice. Realizarea peretilor "Interfinish" se executa intr-o baza de productie proprie avand capacitatea sa realizeze pereti din sticla, pereti acoperiti cu finisaje din vinil sau solutie combinata. Desenele de adaptare a proiectelor tehnice intocmite de arhitecti sunt executate in cadrul firmei noastre acolo unde, de altfel, prind viata si modulele ce stau la baza sistemului "Interfinish".

          Un factor important care pledeaza pentru alegerea sistemului "Interfinish", este usurinta cu care beneficiarul final poate sa schimbe configuratia spatiilor de birouri in functie de necesitatile in continua schimbare.